Zie foto's (4)

Pierre Ibaialde Artisan du jambon à Bayonne

Conservenfabriek, Ganzenlever, Vleeswaren, Producent in Bayonne
  • Al meer dan 30 jaar verwelkomt Pierre je om zijn werkplaats en zijn ambacht te ontdekken.
    Deze rondleiding duurt ongeveer 45 minuten, inclusief een proeverij. Je leert alles over de geheimen van het hammen maken, van het fokken van de varkens tot het maandenlang rijpen van de stukken. Je komt door de rijpingskamer waar 800 hammen aan de muur hangen, en de zoutkelder en droogkamer worden in detail aan je voorgesteld. Je eindigt met een proeverij van de paradepaardjes van het bedrijf. Je kunt...
    Al meer dan 30 jaar verwelkomt Pierre je om zijn werkplaats en zijn ambacht te ontdekken.
    Deze rondleiding duurt ongeveer 45 minuten, inclusief een proeverij. Je leert alles over de geheimen van het hammen maken, van het fokken van de varkens tot het maandenlang rijpen van de stukken. Je komt door de rijpingskamer waar 800 hammen aan de muur hangen, en de zoutkelder en droogkamer worden in detail aan je voorgesteld. Je eindigt met een proeverij van de paradepaardjes van het bedrijf. Je kunt de producten direct in de werkplaatswinkel kopen. Alle bezoektijden, boekingen en online verkoop zijn te vinden op: www.pierre-ibaialde.com. Je kunt ons ook volgen op Facebook, Google, Tripadviso en Instagram.
  • Gesproken talen
    • Frans
  • Geaccepteerde clientèles
    • Individuen
    • Groepen
Tarieven
Betalingsmethoden
  • Betaalkaarten
  • Bank- en postcheques
  • Cash
  • Tarieven
  • Gratis
    Gratis
  • Basistarief
    5 €
  • Kortingstarief
    2.50 €
  • Groepstarief
    2.50 €
Openings
  • Heel het jaar 2025
  • Maandag
    09:00 - 12:30
    14:00 - 18:00
  • Dinsdag
    09:00 - 12:30
    14:00 - 18:00
  • Woensdag
    09:00 - 12:30
    14:00 - 18:00
  • Donderdag
    09:00 - 12:30
    14:00 - 18:00
  • Vrijdag
    09:00 - 12:30
    14:00 - 18:00
  • 09:00
    Gesloten
    -
Sluiten